اطلاعیه ارسال فهرست دستاوردهای منتخب

اداره دانش‌آموختگان اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران درصدد است تا نمایشگاهی از دستاوردهای منتخب دانش آموختگان دانشگاه را در حاشیه گردهمایی دانش آموختگان ادوار با همکاری کانون‌های دانش‌آموختگی در آذرماه سال جاری برگزار نماید. لذا خواهشمند است فهرستی از مشخصات دستاوردهای منتخب آن پردیس / ‏دانشکده‬ / مؤسسه / ‏ پارک در حوزه‌های علمی، پژوهشی، صنعتی، هنری، ورزشی و غیره برای معرفی در نمایشگاه مذکور در اختیار اداره دانش‌آموختگان قرار گیرد. درخواست می‌شود در صورت امکان دستاوردهای منتخب بر اساس اولویت مرتب شده و مشابه این جدول ، دارای مشخصاتی از قبیل: سال تولید اثر، نام و اطلاعات تماس صاحب اثر، سال ورود صاحب اثر به دانشگاه و نحوه مطلوب ارائه اثر (به صورت نمونه حجمی واقعی یا ماکت و یا تصویری) باشند.