پایان پروژه بازسازی «مسجد شهدای دانشکده الهیات و معارف اسلامی »

05 11 2024 04:45

کد خبر : 21371258

تعداد بازدید : 189

مسجد دانشکده الهیات که در طبقه زیرین ساختمان شماره ۳ واقع شده ، و با اماکن پیرامون آن ، شامل صحن ورودی ، کفشداری ، وضوخانه و سرویس بهداشتی مستقل، اتاق صوت ، دفتر مدیریت و دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه ،حدود ۳۰۰ متر مساحت دارد و یک مجموعه کامل عبادی و فرهنگی را تشکیل می دهد. هرچند مسجد از نظر موقعیت ، مساحت و فضای کالبدی شرایط خوبی دارد ؛ اما به لحاظ امکانات ، تزئینات و تجهیزات ، فقیر و ضعیف بود ، و با عنایت به اهمیت این مسجد به جهت نام و شان دانشکده الهیات ، ضرورت داشت نسبت به تجهیز و تامین امکانات متناسب با نیاز و شان آن اقدام شود.

درهمین راستا، با یک برنامه ریزی و اولویت بندی، سعی شد طی دو مرحله ، پروژه هایی تعریف و اقداماتی انجام شود. دانشکده برای تامین اعتبار و بودجه مورد نیاز ابتدا به سراغ خیرین رفت و تلاش هایی در این خصوص مبذول داشت؛ اما توفیق چندانی نیافت . به همین جهت ، ناگزیر به سمت درآمدهای اختصاصی و عواید حاصل از فعالیت های درآمدزا رفت .

قدم بعدی ، شناسایی پیمانکار مناسب برای اجرای پروژه ها بود که پس از بررسی ها ، موسسه فرهنگی- تبلیغاتی هنر بصیر ، که از موسسات باسابقه و شناخته شده در زمینه تعمیر و تزئین اماکن مذهبی بود ، انتخاب گردید . با توجه به هزینه بالا و کمبود نقدینگی ، قرار شد کار طی چند مرحله انجام شود.

در سال ۱۴۰۲ با عقد قرارداد به مبلغ ۱۴۸ میلیون تومان ، پروژه ساخت محراب ، ساخت و نصب پنجره گره چینی مشبک با شیشه های رنگی ، کرسی قرائت و تریبون ها انجام شد.

در مرحله بعد در سال ۱۴۰۳ طی قرارداد ۲۴۰ میلیونی با همین موسسه ، پروژه طراحی و اجرای کتیبه آیات قرآنی تمام معرق از جنس mdf همراه با نور پردازی در زیر سقف و دیوار پیرامونی ، دکوراسیون دیواره پشت سن و محل اجرای مراسمات همراه با نور پردازی ، طرح اسلیمی روی درب وروری تمام معرق ، تابلوی سر درب مسجد و درب شیشه ای وروری به منفی یک ساختمان شماره ۳ واقع در کنار درب مسجد و... انجام شد .

علاوه بر این ، در زمینه تامین تجهیزات گرمایشی و سر مایشی ، یک اسپیلت ایستاده ۶۰ هزار پاک شوما و یک بسته کامل صوتی ، شامل میکروفن سیار و تجهیزات جانبی و تعدادی پنکه به ارزش حدودی ۲۰۰ میلیون برای مسجد خریداری شد .

با این توضیحات ، طی این مدت بالغ بر پانصد میلیون جهت بهسازی و نوسازی مسجد از محل درآمدها هزینه شده است . ناگفته نماند حدود ۱۰ درصد از این مبلغ از محل کمک ها و هدایای خیرین تامین شده است.

در این جا بایسته و شایسته است از نقش بسیار موثر و حمایت های مادی ، معنوی و علمی جناب آقای دکتر خوشمنش قدر شناسی و تشکر کنیم ، که حقیقتا برای انجام این پروژه ها بسی اهتمام ورزیدند و سخاوتمندانه همراهی نمودند.

با اجرای این پروژه ها ، بخش اعظم نواقص مسجد به لحاظ تجهیزات ، وسایل و لوازم برطرف گردیده و از نظر تزئینات و نمای داخلی و ورودی ، نیز تا حدودی زیبا و چشم نواز گردیده است ، که امید است این اندک تلاش مقبول افتد و در نظر نشیند !

با امید به صید رضایت حقّ