چاپ کردن
برگزاری سومین جشنواره دانشجویی الهیات و اولین جشنواره عربی در دانشکده الهیات - دانشکده الهیات و معارف اسلامی ftis
برگزاری سومین جشنواره دانشجویی الهیات و اولین جشنواره عربی در دانشکده الهیات
31 12 2024 10:47
کد خبر : 41682883
تعداد بازدید : 386
مراسم جشنواره دانشجویی دانشکده الهیات و تقدیر از برگزیدگان و فعالان حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و بین المللی با حضور پرشور دانشجویان و اساتید این دانشکده برگزار شد.
در آغاز این مراسم، دکتر عباس یزدانی سرپرست دانشکده الهیات در ابتدای سخنان خود به دانشجویان حاضر، وعدهٔ برگزاری جلسهای صمیمانه و پرسشوپاسخ با دانشجویان را دادند و تأکید کردند « معتقدم که همهٔ صداها را باید شنید". محور اصلی سخنان ایشان، توصیه به دانشجویان برای به غنیمت شمردن فرصتها در دوران دانشجویی بود. یکی از این فرصتها، یادگیری و مهارتآموزی بود. به باور استاد گروه فلسفه ، مهارتهایی که در این دوران به دست میآید، موجب افزایش سطح رفاه دانشجویان در دوران فارغ التحصیلی و ورود به جامعه و بازار کار میگردد. ایشان با تاکید بر ضرورت یادگیری تفکر انتقادی در این فرصت، این مهارت را موجب تغییر باورها و پیشفرضهای نادرست آدمی و موجب تحول جهانبینی دانستند . دکتر عباس یزدانی در ادامه صحبتهایشان افزودند: به باور داگلاس نورث، برندهٔ جایزهٔ نوبل، تفکر انتقادی افراد جامعه موجب توسعهٔ پایدار یک جامعه میشود.ایشان دومین توصیهٔ خود را در استفاده از فرصت دوران دانشجویی، دوست یابی بیان کردن و با ذکر مثال ایجاد و توسعهٔ شبکه اجتماعی فیسبوک توسط مارک زاکربرگ و دوستان او در دوران دانشجویی گفتند امروزه فیسبوک و مجموعههایی مثل واتساپ و اینستاگرام ذیل تیم فیسبوک فعالیت میکنند و این افراد و همکارانشان ثروت هنگفتی در اختیار دارند. سومین توصیه این استاد دانشگاه تهران به دانشجویان، تقویت مهارتهای ارتباطی بود. ایشان فرمودند: دانشگاه محیطی است که افراد مختلفی با پیشزمینههایی متفاوت در کنار هم قرار میگیرند و این فرصتی است تا دانشجویان بتوانند تفاوتها را درک کنند، درکی که در زندگی خود پس از پایان این دوره به کار میآید. دکتر یزدانی چهارمین توصیه خود را مشورتگرفتن از دیگران بیان کردند. به باور ایشان برخی دانشجویان باور دارند به تنهایی آگاهی جامع از مسائل دارند و نیازی به کمک دیگران حس نمیکنند. بیتجربگی احتمال آسیب رسیدن به این افراد را بالا میبرد. بهتر است دانشجویان از اهالی تجربه که در دانشگاه حاضرند، بهره بگیرند. در پایان دکتر یزدانی برای دانشجویان آرزوی سلامتی و موفقیت کردند.
همچنین در این مراسم با پخش کلیپی از مصاحبه با برگزیدگان آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و بین الملل از آنان با اهدا لوح تقدیر و هدایای نقدی توسط هیئت رئیسه دانشکده تقدیر و تشکر شد. علاوه بر این از دانشجویان همیار هر چهار حوزه مدیریتی دانشکده الهیات نیز تقدیر به عمل آمد.
در بخش دیگری از این مراسم که اختصاص به اولین جشنواره عربی داشت، پس از پخش کلیپی از چگونگی شکل گیری ایده این جشنواره و نحوه برگزاری مسابقات و کارگاههای آموزشی و تشکر از اساتید گروه عربی که با همکاری با بین الملل دانشکده الهیات آنرا برگزار نمودند، از برگزیدگان این جشنواره تقدیر و تشکر به عمل آمد.
همچنین جناب آقای جهاندیده دبیر اتحادیه های دانشجویی الهیات کشور بیانیه اتحادیه را برای دانشجویان قرائت کردند.
در حاشیه این مراسم نیز غرفه هایی از آثار و تالیفات اساتید دانشکده به زبان غیر فارسی، خوشنویسی خط عربی، مرکز زبانهای دانشکده و کتب و مجلات زبان عربی تشکیل شده بودند که با استقبال بازدیدکنندگان مواجه شدند.
مشاهدهٔ ویدئوی مراسم از لینک زیر:
https://www.aparat.com/v/tpsvm8g